Webdesign volgens siteliner Apeldoorn

Bekijk hieronder wat onze diensten zijn en wat wij voor u kunnen betekenen. Voor meer informatie en/of vragen over bepaalde diensten kunt u altijd contact met ons opnemen.

 • Wij houden van heldere en gebruiksvriendelijke websites.

  Alleen poespas als het een meerwaarde heeft! Voor de rest gewoon doeltreffend.

  Het internet is continu in beweging. Wat wel altijd hetzelfde blijft, is de gebruiker die op zoek is naar informatie. En snel een beetje! Hierdoor moeten websites overzichtelijk en consequent opgebouwd worden. Hierbij staat de doelgroep, en haar specifieke kenmerken, altijd voorop. 
 • Content Management Systeem

  Een simpel systeem om de website actueel en fris te houden heet een Content Management Systeem (CMS) en is wat ons betreft standaard. Zo hoef je niet voor alles met ons contact op te nemen en hou je makkelijk controle over je eigen website. Bijna al onze websites zijn gebaseerd op ons eigen cms van Xpos, maar wilt u gewoon een goede website zonder al teveel poespas dan kunnen wij ook een onderscheidende website in Wordpress voor u bouwen.

 • Responsive webdesign met CMS

  Websites werden voorheen zo gemaakt speciaal gericht op hoe de consument het op de desktop ziet. Tegenwoordig zoekt meer dan de helft van de internetgebruiker de informatie via de smartphone en tablets.


  Wij richten ons op de gebruiksvriendelijkheid hiervan. Wij bouwen full responsive CMS websites die op elk apparaat goed te bekijken zijn. Conversie en awareness verhogen door in te spelen op de behoefte van de consument: het hen zo makkelijk mogelijk maken.