Onze werkwijze

Het bouwen van een website is een complexe aangelegenheid. Bovendien is iedere website net even anders. Siteliner levert alleen maatwerk. Daarom hebben we voor u een logische aanpak ontwikkeld. In 6 stappen loodsen we u door het proces. Samenwerking is daarbij van het grootste belang. 

 • Gratis eerste gesprek

  Het eerste gesprek is altijd gratis. Voor zowel opdrachtgever als Siteliner is het belangrijk dat het klikt. Tijdens dit gesprek krijgen we inzicht in uw wensen en kunnen we u adviseren.


  Functioneel ontwerp

  Om te beginnen bepalen we wat we gaan bouwen: we maken een functioneel ontwerp. Daarmee bepalen we wat een bezoeker moet kunnen doen op uw site en welke informatie u de bezoeker wilt bieden. Deze informatie wordt op een zo logisch mogelijke manier ingedeeld. 

 • Grafisch ontwerp

  Je maakt maar één keer een eerste indruk. Wij zorgen ervoor dat die eerste indruk professioneel is en goed bij de uitstraling van uw bedrijf past. En door een heldere aanpak maken wij geen zoekplaatje van uw site, maar kan de bezoeker snel en doeltreffend door uw site navigeren.  Content

  De inhoud van uw site bepaalt in grote mate of bezoekers langer of korter blijven hangen en of bezoekers terugkeren naar uw site. Schrijven kan iedereen, maar een korte en bondige tekst schrijven voor internet is een vak apart. Siteliner werkt samen met een aantal tekstschrijvers, zodat we u (indien gewenst) het schrijven uit handen kunnen nemen.

 • Bouwen

  Het bouwen van de website is een technische klus. Daar hebben we uw hulp niet meer bij nodig.


  Testen

  Testen is de laatste stap. Werkt alles naar behoren? Werkt alles zoals we het hebben afgesproken? Natuurlijk testen we dit bij Siteliner uitgebreid, maar u als opdrachtgever en gebruiker bent eindverantwoordelijk voor deze laatste stap.


  Zijn al deze stappen doorlopen, dan kan de site online en kunt u dat wereldkundig gaan maken. Bijvoorbeeld met een professionele nieuwsbrief naar al uw relaties!