Klaar voor de toekomst met een slimme responsive website!

In 2017 worden websites vaker op een mobiel apparaat bekeken dan op een desktop computer. Responsive ontwerp is een must.

  • Tablets en mobiele telefoons

    Tegenwoordig zijn tablets en smartphones niet meer weg te denken uit ons dagelijk leven, om snel even wat op te zoeken op internet wordt vaak even snel de smartphone of tablet gepakt. U loopt potentiële klanten en bezoekers mis als uw website niet perfect wordt weergegeven op deze mobiele apparaten. 


  • Een perfecte weergave zonder gedoe

    Doordat uw nieuwe website precies weet vanaf welk apparaat de bezoeker de website bekijkt past deze zich aan voor een duidelijke weergave van uw website. Zo hoeft men op een smartphone niet telkens in te zoomen om teksten duidelijk te kunnen lezen maar zorgt de website zelf al voor een perfecte weergave. 

  • De hele website wordt opnieuw ingedeeld

    Vaak wordt gedacht dat responsive design alleen maar het verkleinen is van de website. maar het is veel méér dan dat. De gehele website deelt zichzelf opnieuw in zodat belangrijke content bovenaan komt te staan, bepaalde afbeeldingen worden weggelaten ivm laadtijden en knoppen worden groter en op een logische plek getoond om de gebruikerservaring te verbeteren.