Vernieuwen of verhuizen?

Uw huidige site voldoet niet helemaal meer. Wat kunt u nu het beste doen, uw huidige site laten verbouwen of een compleet nieuwe site laten maken? Wij geven u advies.

  • Uw huidige website of webshop dateert al weer van een aantal jaren terug. De kans is groot dat deze website niet goed te bekijken is op mobiele apparaten zoals een Ipad of een iphone andere tabletten en smartphones. Uw site zou dus eigenlijk responsive gemaakt moeten worden. Responsive design houdt in dat de vormgeving van uw website zich aanpast aan de schermgrootte van het apparaat waar het op bekeken wordt.


    Heeft u al een website die werkt met ons cms dan kunnen wij voor u een nieuwe vormgeving maken en deze vervolgens met "een druk op de knop" toepassen op uw website.

  • Het grote voordeel voor u is natuurlijk het gemak waarmee de nieuwe vormgeving kan worden toegepast. U hoeft zelf niets te doen, en u bespaart het moeilijke gedoe met providers, Google en ander ongemak.  • Heeft u nog géén website of webshop van ons. Maar u bent niet (meer) tevreden met uw huidige site. Dan kunnen wij u vanzelfsprekend ook helpen met het bouwen van uw nieuwe website of webshop. Wij bouwen er dan eentje die én responsive is én voldoet aan alle eisen die de kritische bezoeker van tegenwoordig stelt.

    Vul ons offerte formulier in of bel met:

    Michel brinkman 06 555 44 192